Από την 1η Φεβρουαρίου οι εγγραφές-ανανεώσεις των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου
Κοινωνία

Από την 1η Φεβρουαρίου οι εγγραφές-ανανεώσεις των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου

Συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της δυναμικής των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου και υποστήριξης των δράσεων, ανακοινώνεται η έναρξη των ανανεώσεων και των εγγραφών από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023.

Η διαδικασία θα πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση κοινωνικού και ιατρικού ιστορικού από την κοινωνική λειτουργό και τον υγειονομικό υπάλληλο του ΚΑΠΗ για όσους-ες δεν έχουν κάνει ανανέωση για το 2021 ή/και το 2022.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η αποτύπωση μιας ολοκληρωμένης εικόνας για το κάθε μέλος που μας δίνει τη δυνατότητα να προβούμε σε ένα πληρέστερο σχεδιασμό και παροχή κοινωνικοπρονοιακών και υγιειονομικών υπηρεσιών καθώς και ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών δραστηριοτήτων που θα βασίζονται στα στοιχεία που θα συλλέξουμε.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 7005/31-12-2022 οι ωφελούμενοι του ΚΑΠΗ θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Συγκεκριμένα :

  • α) όσοι ολοκλήρωσαν πριν 25 ημέρες τουλάχιστον τον εμβολιασμό επιδεικνύοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτοπροσωπία,
  • β) όσοι εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση του διπλού εμβολίου και κατόπιν νόσησαν επιδεικνύοντας πιστοποιητικό ανάρρωσης και εμβολιασμού (έχει ισχύ για 6 μήνες από τον πρώτο θετικό έλεγχο).
  • γ) όσοι εμβολιάστηκαν και έχει παρέλθει διάστημα 9 μηνών από τη 2η δόση ή τη μια σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου και έχουν κάνει αναμνηστική. Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης ή πιστοποιητικό ανάρρωσης και εμβολιασμού.

Οι ανανεώσεις και εγγραφές θα πραγματοποιούνται τακτικά μέχρι τέλος Μαΐου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιούνται μετά από ραντεβού.

Οι συναντήσεις με τα μέλη θα ακολουθούν τους κανόνες των μέτρων για την αποφυγή της μετάδοσης του Covid-19.

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet