Ασπίδα προστασίας από τον Δήμο Χαλανδρίου στα λύκεια της πόλης
4lyceum.wordpress.com
Κοινωνία

Ασπίδα προστασίας από τον Δήμο Χαλανδρίου στα λύκεια της πόλης

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 8 Μαΐου οι προγραμματισμένες απεντομώσεις και απολυμάνσεις στα λύκεια του Χαλανδρίου, ενόψει της επαναλειτουργίας τους, τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Οι αντιδήμαρχοι Παιδείας, Ιωάννα Αθανασάτου, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας, Κώστας Ευθυμίου, και Περιβάλλοντος, Κώστας Γερολυμάτος, περιόδευσαν στο σύνολο των σχολείων όλη την εβδομάδα, καταγράφοντας ανάγκες και προβλήματα, τα οποία μπορεί να λύσει ο Δήμος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Επίσης, η διοίκηση ενημερώνει ότι έχει εξασφαλίσει επιπλέον επαρκείς ποσότητες υλικών (μάσκες, αντισηπτικά) και έχει διαθέσει, με απόφαση δημάρχου, το σύνολο του απαιτούμενου προσωπικού καθαριότητας για να στηριχθούν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

«Συμμεριζόμαστε απολύτως την αγωνία εκπαιδευτικών και γονιών για την απόφαση ανοίγματος των σχολείων για τόσο μικρό χρονικό διάστημα και δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να σταθούμε στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των μαθητών, συνδράμοντας όσο γίνεται στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας», δηλώνει σχετικά ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet