Δήμος Χαλανδρίου: Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Χαλανδρίου: Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

Μήνυμα με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, και η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής, Ιωάννα Αθανασάτου.

Ακολουθεί το μήνυμα:

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες των σχολείων της πόλης μας, με αφορμή τη σημερινή πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους εσάς να έχετε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη γνώσεις, νέες εμπειρίες, πρόοδο και επιτυχίες.

Επίσης ευχόμαστε στους αγαπητούς εκπαιδευτικούς και γονείς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους και στην καθημερινή τους προσπάθεια.

Η Παιδεία αποτελεί βασική προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής, για ένα δημόσιο σχολείο πού θα είναι λειτουργικό, θα αναπτύσσει στους μαθητές του τη γνώση, την κριτική και συνθετική σκέψη, την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και σεβασμού στον άλλον. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας να υποστηρίζουμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, την εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να υλοποιεί σωστά και απρόσκοπτα το σημαντικό της έργο. Με όραμα και ελπίδα, «με λογισμό και μ΄ όνειρο».

Ειδικά για σας τα παιδιά της πρώτης Δημοτικού, πού ξεκινάτε τώρα τη μαθητική σας ζωή, ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή και μια όμορφη πορεία στον δρόμο της γνώσης.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Συμεών (Σίμος) Ρούσσος

Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής, Ιωάννα Αθανασάτου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet