Δήμος Χαλανδρίου: Σχεδιάζουμε τη Σ. Βενιζέλου – 3ο Εργαστήριο Συμμετοχικού Σχεδιασμού στις 24/9
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Χαλανδρίου: Σχεδιάζουμε τη Σ. Βενιζέλου – 3ο Εργαστήριο Συμμετοχικού Σχεδιασμού στις 24/9

Προς την ολοκλήρωσή της βαίνει η διαδικασία του συμμετοχικού σχεδιασμού της βιώσιμης κινητικότητας της Σ. Βενιζέλου, στο Κάτω Χαλάνδρι, όπως σημειώνει η διοίκηση.

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 18:30 έως τις 20:30, θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των προηγούμενων εργαστηρίων για τη βιώσιμη κινητικότητα στη Σ. Βενιζέλου.

Οδηγίες εισόδου στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (zoom)

  1. Κάντε κλικ ή πληκτρολογήστε το link (Δεν χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή στη συσκευή σας).
  2. Πατήστε την επιλογή «Άνοιγμα Zoom Meetings».
  3. Σε περίπτωση δυσκολίας επικοινωνήστε στο 69 46335602.

«Ο επανασχεδιασμός της Σ. Βενιζέλου εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Δήμου για τη βελτίωση των συνθηκών κινητικότητας κατά μήκος της οδού, της σύνδεσης του με τη γειτονιά, το κέντρο του Χαλανδρίου και τον σταθμό του μετρό «Χολαργός». Η διαδικασία υλοποιείται μαζί με τους ενεργούς πολίτες-κατοίκους της περιοχής, μέσω της συμμετοχής τους στα σχετικά εργαστήρια», υπενθυμίζει ο Δήμος.

Ήδη έχουν υλοποιηθεί τα δύο εξ αυτών. Το 1ο  αφορούσε στην ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης και τη συζήτηση γύρω από θετικά, αρνητικά και ιδέες για τη Σ. Βενιζέλου. Το 2ο εργαστήριο ολοκληρώθηκε ηλεκτρονικά και σκοπός του ήταν η επιλογή σχεδιαστικών επιλύσεων για τα διαφορετικά τμήματα του οδικού άξονα, όπως, τέλος, επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet