Διαδικτυακό σεμινάριο «Συναισθηματική Διαλεκτική» από τη δ/νση Πολιτισμού Δήμου Χαλανδρίου στις 22 και 29/3 και 5/4
Κοινωνία

Διαδικτυακό σεμινάριο «Συναισθηματική Διαλεκτική» από τη δ/νση Πολιτισμού Δήμου Χαλανδρίου στις 22 και 29/3 και 5/4

Η δ/νση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, προσαρμόζοντας τις δράσεις της στις συνθήκες της καραντίνας διοργανώνει το διαδικτυακό σεμινάριο «Συναισθηματική Διαλεκτική», που στόχο έχει να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην ενδυνάμωση του εαυτού τους, τη σωστή διαχείριση και έκφραση των συναισθημάτων τους, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και την ουσιαστική επικοινωνία, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της μεθόδου «Συναισθηματική Διαλεκτική», που συνδυάζει την τέχνη της υποκριτικής με την προσωπική ανάπτυξη, μέσω της συναισθηματικής νοημοσύνης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου, 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου, από τις 18:00 έως 20:00, μέσω της πλατφόρμας ZOOM, με ασκήσεις και τεχνικές προσαρμοσμένες στην οθόνη, επισημαίνει η διοίκηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα email: [email protected] & [email protected]  ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 210 6820464.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet