Δράσεις Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου κατά της έμφυλης βίας
Κοινωνία

Δράσεις Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου κατά της έμφυλης βίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου 2017, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποιεί μια σειρά δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που απευθύνονται σε μαθητές σχολείων και σε στελέχη Αστυνομικών Τμημάτων του Χαλανδρίου και της ευρύτερης Βορειοανατολικής Αττικής, με στόχο την πρόληψη και την καταπολέμηση του φαινομένου της έμφυλης βίας.

Συγκεκριμένα:

Η κοινωνική λειτουργός και η ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου θα πραγματοποιήσουν βιωματική δράση δίωρης διάρκειας στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίων του Δήμου Χαλανδρίου με θέμα «Χτίζοντας υγιείς συντροφικές σχέσεις».

Η κοινωνιολόγος και η νομικός του Συμβουλευτικού Κέντρου θα υλοποιήσουν επιμορφωτικές συναντήσεις με τους αξιωματικούς Αστυνομικών Τμημάτων του Δήμου Χαλανδρίου και των Δήμων του Βορειοανατολικού Τομέα Αθηνών, σχετικά με το νομικό πλαίσιο διαχείρισης των περιστατικών έμφυλης βίας, με πρώτη συνάντηση την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet