Δράση Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Χαλανδρίου για τις υγιείς σχέσεις
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δράση Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Χαλανδρίου για τις υγιείς σχέσεις

Στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τις Έμφυλες Ταυτότητες που θέσπισε το Υπουργείο Παιδείας το σχολικό έτος 2016-17 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου συνεργάζεται με σχολεία της Αττικής, πραγματοποιώντας βιωματικά προγράμματα σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, η κοινωνική λειτουργός και η ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου θα πραγματοποιήσουν βιωματική δράση, διάρκειας δύο ωρών, με θέμα «Χτίζοντας Υγιείς Συντροφικές Σχέσεις» στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Βούλας.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι, όπως ενημερώνει το Κέντρο, η προαγωγή της ισότητας και της σύναψης υγιών συντροφικών σχέσεων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες ενθαρρύνονται να αναγνωρίζουν τη σημασία της υγιούς επικοινωνίας και τα χαρακτηριστικά των σχέσεων που βασίζονται στα ίσα δικαιώματα και να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις στάσεις και τις συμπεριφορές για τη δημιουργία και διατήρηση υγιών σχέσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet