Δράση «Clean Up – Safety Day» στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Δράση «Clean Up – Safety Day» στο Χαλάνδρι


Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» υλοποίησε τη δράση «Clean Up – Safety Day», την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στην περιοχή του Χαλανδρίου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Χάρη Ρώμα.

Με τη συμμετοχή εθελοντών, εργαζομένων εταιρειών και στελεχών του Ινστιτούτου αποκαταστάθηκαν έντονα βανδαλισμένες πινακίδες οδικής σήμανσης σε κεντρικούς άξονες και παράπλευρες οδούς της περιοχής.

«Η ανταπόκριση του κόσμου κατά τη διάρκεια και αυτής της δράσης ήταν πολύ ενθαρρυντική και η απήχηση αυτής της προσπάθειας συσπειρώνει συνεχώς φορείς και ενεργούς πολίτες ενάντια στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στα αστικά κέντρα», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«H συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνάδει απόλυτα με τους στόχους της Περιφέρειας Αττικής και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) “Πάνος Μυλωνάς” για έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα, αφού το σύνθημα είναι “ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ”» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Πρόκειται για τη 17η Clean Up – Safety Day που έχει πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Περιφέρεια, δράση που ξεκίνησε το 2015. Συνολικά έχουν αποκατασταθεί περισσότερες από 1.500 πινακίδες οδικής σήμανσης.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Χριστινα

    Πολυ ωραιες ενεργειες ,να επεκταθουν και στις στασεις…ομως το κυριωτερο θαπρεπε να τιμωρουνται οι παραβατες καθοτι τα στικερς που κολλουνται στις πινακιδες συνηθως εχουν ονοματεπωνυμο,.Οποτε στειλτε τον λογαριασμο στους παραβατες

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet