Εθελοντική αιμοδοσία και συλλογή δείγματος μυελού των οστών στο Χαλάνδρι στις 4/6
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία και συλλογή δείγματος μυελού των οστών στο Χαλάνδρι στις 4/6

Εθελοντική αιμοδοσία και συλλογή δείγματος μυελού των οστών διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) και το Ανοσολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αιμοδοσία και η συλλογή δείγματος μυελού των οστών θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Μικράς Ασίας & Ποταμού Καλαμά, από τις 9:30 έως τις 13:30.

Με γνώμονα τη σοβαρή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λόγω της πανδημίας και την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για αίμα, ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους τους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις, να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία και να συμμετάσχουν επίσης στη συλλογή δείγματος μυελού των οστών, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για το συνάνθρωπό, επισημαίνει η διοίκηση.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται να το δηλώσουν στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 213 2023918-919-921 του Δήμου Χαλανδρίου, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet