Ενημερωτική δράση για το φυσικό αέριο από την ΕΔΑ Αττικής και τον Δήμο Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ενημερωτική δράση για το φυσικό αέριο από την ΕΔΑ Αττικής και τον Δήμο Χαλανδρίου

Σε κοινή ενημερωτική δράση για τη σύνδεση στο δίκτυο φυσικού αερίου προχωρούν ο Δήμος Χαλανδρίου και η Εταιρεία Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής, με σκοπό την αύξηση της διείσδυσης του φυσικού αερίου στον Δήμο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εξυπηρετηθούν από εκπροσώπους της ΕΔΑ Αττικής κάθε Πέμπτη και ώρες 10:00-14:00 μέχρι 30/7/2021 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του παλαιού δημαρχείου.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021.

Στόχος των συναντήσεων είναι η σωστή πληροφόρηση των κατοίκων και των επιχειρήσεων του Δήμου, από εξειδικευμένα στελέχη της ΕΔΑ Αττικής, για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο του φυσικού αερίου, την ανάπτυξη νέου δικτύου, στις περιοχές του Δήμου, τις χρήσεις, τα περιβαλλοντικά και οικονομικά πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου, αλλά και για κάθε άλλο ερώτημα ή θέμα αναφορικά με το φυσικό αέριο που μπορεί να προκύπτει, επισημαίνει η διοίκηση.

Ο Δήμος καλεί όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση να δηλώσουν συμμετοχή στο email: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet