Επίσκεψη Κρανίδη σε 9ο Π.Σ. Αθηνών και Α.Τ. Χαλανδρίου
Κοινωνία

Επίσκεψη Κρανίδη σε 9ο Π.Σ. Αθηνών και Α.Τ. Χαλανδρίου

Ο πρωταρχικός στόχος της Κίνησης Πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, και του υποψηφίου δημάρχου Μάνου Κρανίδη είναι η ασφάλεια των πολιτών του Χαλανδρίου, αλλά και η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού. Στο πλαίσιο αυτό, όπως μας ενημερώνει, πραγματοποιήθηκε διπλή επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου στο 9ο Π.Σ. Αθηνών/Θ’ Γραφείο Πυρασφάλειας, στο ΟΑΚΑ, και στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, αντίστοιχα.

Κατά την παραμονή του στις πυροσβεστικές εγκαταστάσεις ο κ. Κρανίδης συζήτησε και ενημερώθηκε διεξοδικά από τον διοικητή του 9ου Π.Σ. κ. Θεοδωρόπουλο για τα θέματα πυρασφάλειας πόλης. «Είναι σίγουρο ότι το Χαλάνδρι χρειάζεται νέο Πιστοποιημένο Σώμα, συνδυαζόμενο με την εκπόνηση ενός σύγχρονου και ρεαλιστικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας» σημείωσε σχετικά ο υποψήφιος δήμαρχος.

Στην επίσκεψη του στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου ο κ. Κρανίδης είχε λεπτομερή συζήτηση με τον διοικητή κ. Κρέζια, ο οποίος προχώρησε σε μία αναλυτική ενημέρωση σε σχέση με τα ζητήματα ασφάλειας του Χαλανδρίου. Ο Μάνος Κρανίδης επανέλαβε τη διάθεση κοινής συμβολής και σταθερής συνεργασίας, όπου απαιτείται και προβλέπεται, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας και προστασίας των συμπολιτών του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet