Εργασίες συντήρησης στο δημαρχείο Χαλανδρίου
Κοινωνία

Εργασίες συντήρησης στο δημαρχείο Χαλανδρίου

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στο κτήριο του δημαρχείου Χαλανδρίου με στόχο την επίλυση σοβαρών λειτουργικών προβλημάτων, τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Οι εργασίες αφορούν στη στεγανοποίηση του κτιρίου, την αλλαγή και συντήρηση αλουμινίων, σε νέα διαμερισματοποίηση χώρων, στον κλιματισμό, τον εξαερισμό και το βάψιμο.

Το κόστος ανέρχεται σε 32.000 ευρώ, το οποίο θα καλυφθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, εξ ολοκλήρου από την Πειραιώς Leasing που διαχειρίζεται το ακίνητο. Αποτελεί δε τμήμα του νέου βελτιωμένου συμφωνητικού ενοικίασης του ακινήτου, που μειώνει το ετήσιο ενοίκιο από 16.000 ευρώ σε 10.900 ευρώ μηνιαίως.

Σύμφωνα με τον Δήμο το εν λόγω ακίνητο ενοικιάστηκε το 2005 επί διοίκησης Γρ. Ζαφειρόπουλου, αντί τιμήματος 22.250 ευρώ.

«Η υπογραφή του νέου συμφωνητικού», συνεχίζει η ανακοίνωση του Δήμου, «που κατέστη δυνατή μετά τις συντονισμένες προσπάθειες της νέας διοίκησης του Δήμου, θα εξοικονομήσει περί τα 60.000 ευρώ ετησίως, χρήματα που θα διατεθούν στην ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet