Ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά από τη διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά από τη διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Χαλανδρίου

Μήνυμα προς τους μαθητές ενόψει της νέας σχολικής χρονιά απευθύνει η διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Χαλανδρίου, μέσω του αρμόδιου αντιδημάρχου, Ευθύμιου Κουράση, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί/ες μαθητές/ριες,

Η διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Χαλανδρίου σάς εύχεται να έχετε καλό ξεκίνημα στα σχολεία σας. Μακάρι η νέα σχολική χρονιά 2018 – 2019 να είναι για σας δημιουργική και ευχάριστη και να βρείτε τη δύναμη και την ηρεμία που χρειάζεται για να ανταποκριθείτε όχι μόνο στο απαιτητικό έργο των σχολικών σας υποχρεώσεων, αλλά και στον ουσιαστικό αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης.

Ειδικότερα για σας που θα γνωρίσετε τώρα το σχολείο, ευχόμαστε να χαρείτε τα πρώτα σας γράμματα και η σχολική σας ζωή να είναι μέχρι και την ολοκλήρωσή της ευτυχισμένη. Για όσους και όσες από σας αλλάζετε φέτος εκπαιδευτική βαθμίδα, ελπίζουμε η προσαρμογή σας στο νέο σχολικό περιβάλλον να είναι εύκολη και χωρίς προβλήματα.

Ο Δήμος Χαλανδρίου, μέσα από τη συνεργασία του με τους/τις εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να προσφέρει όσα μπορεί, με στόχο τη βελτίωση της σχολικής σας ζωής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet