Ι. Αθανασάτου: Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Χαλανδρίου θα ανταποκριθούν με επιτυχία έργο τους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ι. Αθανασάτου: Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Χαλανδρίου θα ανταποκριθούν με επιτυχία έργο τους

Την πεποίθηση ότι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα ανταποκριθούν με επιτυχία στο παιδαγωγικό και κοινωνικό τους έργο, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία που θέτουν οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας εξέφρασε η αντιδήμαρχος Παιδείας Χαλανδρίου, κ. Ιωάννα Αθανασάτου, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες στα τμήματα προσχολικής αγωγής της πόλης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, παράλληλα, με την τήρηση όλων των οδηγιών και των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων για τα θέματα της πανδημίας, οι επτά παιδικοί σταθμοί της δ/νσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου διαθέτουν τους υποδειγματικούς χώρους και το εξειδικευμένο προσωπικό (παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, γυμναστές, ψυχολόγο και μουσικό) για να περιβάλλουν με φροντίδα και προσοχή όλα τα παιδιά.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι κατά την έναρξη επαναλειτουργίας των παιδικών σταθμών ο Δήμος διενήργησε προληπτικά, στις 14 και 15 Ιανουαρίου 2021, μοριακό τεστ για όλους τους εργαζόμενους. 

Η αντιδήμαρχος Ιωάννα Αθανασάτου, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ευελπιστούμε ότι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας, με την κοινή προσπάθεια όλων, διοίκησης και προσωπικού και τη συνεργασία των γονέων θα ανταποκριθούν με επιτυχία στο παιδαγωγικό και κοινωνικό τους έργο, αντιμετωπίζοντας παράλληλα κάθε δυσκολία που μπορεί να ανακύψει από τις συνθήκες της πανδημίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet