Και η «Βίκος» στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Και η «Βίκος» στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χαλανδρίου

Στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χαλανδρίου βρίσκεται από τις αρχές Οκτωβρίου και η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «Βίκος». Η εταιρεία απαντώντας άμεσα σε σχετικό αίτημα συνδρομής της κοινωνικής δομής του Δήμου, πρόσφερε μεγάλες ποσότητες νερών και αναψυκτικών, εγκαινιάζοντας μια σημαντική συνεργασία, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

«Με σχετική του ανακοίνωση το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία για την άμεση απόκριση και τη γενναιόδωρη προσφορά της και την καλωσορίζει στους υποστηρικτές της δράσης του, ο κατάλογος των οποίων, μεταξύ επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών, διευρύνεται διαρκώς» προσθέτει ο Δήμος.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου δέχεται καθημερινά χορηγίες σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως και σε προσωπικά είδη (ένδυσης, υπόδησης, οικιακής χρήσης κ.λπ.), τα οποία παραδίδονται πάντα σε άριστη κατάσταση.

Στοιχεία επικοινωνίας Κοινωνικού Παντοπωλείου-Συσσιτίου Δήμου Χαλανδρίου: τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: 210 6899918 & 210 6856805, email: [email protected], δ/νση: Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους, Χαλάνδρι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet