Κατασκευή αγωγών ομβρίων στο Πολύδροσο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της Β’ φάσης του έργου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κατασκευή αγωγών ομβρίων στο Πολύδροσο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της Β’ φάσης του έργου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο «κατασκευής αγωγών ομβρίων υδάτων στην περιοχή του Πολυδρόσου», προϋπολογισμού 6.807.600 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Χαλανδρίου.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωγών ομβρίων στις οδούς Πρ. Ηλία, Κοραή, Δάφνιδος, Ακακιών & Ανθέων έχει υλοποιηθεί η πρώτη φάση του έργου. Από τις 31/5/2021 ξεκίνησε η δεύτερη φάση κατασκευής που περιλαμβάνει τους αγωγούς ομβρίων επί των οδών Κ. Βάρναλη, Π.Π. Γερμανού, Μ. Μπότσαρη, τμήμα της οδού Λ. Πεντέλης, Ευριπίδου, Ηρακλειδών & Αρτεμησίου.

Αρχικά θα ξεκινήσει το μέτωπο της οδού Κ. Βάρναλη – Μ. Μπότσαρη. Για το διάστημα που θα εξελίσσονται τα έργα θα ισχύουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν πάρει και τις ανάλογες αδειοδοτήσεις, επισημαίνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα ισχύουν τα εξής:

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω παράκαμψης με κατάλληλη οδική σήμανση, η οποία φαίνεται στο σχετικό σχέδιο της υπόψη κυκλοφοριακής εργοταξιακής μελέτης. Η διέλευση των οχημάτων, για την οδό Κ. Βάρναλη η οποία είναι σήμερα δρόμος διπλής κατεύθυνσης θα πραγματοποιείται όπως περιγράφεται παρακάτω αναλυτικά:

Κατεύθυνση προς Χαλάνδρι:

Από την οδό Κ. Βάρναλη, δεξιά στην οδό Επιδαύρου, αριστερά στην οδό Επίκουρου, δεξιά στην οδό Ιθάκης, αριστερά στην οδό Μικράς Ασίας, αριστερά στην οδό Β. Γεωργίου και στη συνέχεια ως έχει και σήμερα.

Κατεύθυνση προς Χαλάνδρι μέσω Λ.Πεντέλης:

Από την οδό Κ. Βάρναλη, αριστερά Κανάρη, αριστερά στην οδό Προφήτη Ηλία, δεξιά στην οδό Δάφνιδος, δεξιά στην οδό Ηρώδου Αττικού για ένα πολύ μικρό τμήμα της, αμέσως αριστερά στην οδό Πανός και στη συνέχεια Λεωφόρος Πεντέλης αριστερά ή δεξιά μέσω του φωτεινού σηματοδότη όπως και σήμερα.

Κατεύθυνση προς Μαρούσι:

Από την οδό Κολοκοτρώνη, δεξιά στην οδό Ζαλοκώστα, δεξιά στην οδό Σολωμού, δεξιά στην οδό Κουντουριώτων, αριστερά στην Κ. Βάρναλη και στην συνέχεια ως έχει.

Για την απρόσκοπτη λειτουργία των εργασιών, η δημοτική αρχή ενημερώνει τους δημότες ότι έχει προβλεφθεί η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς της οδού Μ. Ασίας στην οδό Επιδαύρου από την οδό Β. Γεωργίου έως την οδό Κουντουριωτών

Για όλο το διάστημα εξέλιξης των εργασιών η διοίκηση του Δήμου ζητά την κατανόησή των κατοίκων της περιοχής για όποια προβλήματα δημιουργηθούν, ενώ διαβεβαιώνει ότι θα είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους δημότες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Η δημοτική αρχή υπενθυμίζει ότι το έργο της κατασκευής των ομβρίων υδάτων στην περιοχή Πολυδρόσου είναι ζωτικής σημασίας για τον Δήμο και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για τον λόγο αυτόν, προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία με τους κατοίκους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet