Κλασικά αυτοκίνητα «κατέκλυσαν» την πλατεία Χαλανδρίου
Κοινωνία

Κλασικά αυτοκίνητα «κατέκλυσαν» την πλατεία Χαλανδρίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Χαλάνδρι η εκδήλωση για τους φίλους του κλασικού αυτοκινήτου από τη λέσχη ΟRCA.

H ετήσια γιορτή με θέμα την αμερικανική κουλτούρα των χρυσών δεκαετιών 1940-60 διοργανώθηκε από την ORCA, σε συνεργασία με το φόρουμ των Detroit Cruisers, με τη βοήθεια της Ελληνικής Λέσχης Κλασσικής Μοτοσικλέτας και με τη στήριξη του Δήμου Χαλανδρίου.

Η ORCA επέλεξε 30 κλασικά αυτοκίνητα και 15 κλασσικές μοτοσικλέτες, που διαγωνίσθηκαν για την καλύτερη αποκατάσταση και συντήρησή τους και ψηφίστηκαν από το κοινό.

Οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και χιλιάδες επισκέπτες, θαύμασαν τα κλασικά αυτοκίνητα και μεταφέρθηκαν στο παρελθόν με μουσική από γνωστά συγκροτήματα (Boogie, Jive, Swing, Blues και Surf) και DJs, χόρεψαν Swing και Rock n΄ Roll, ενώ απόλαυσαν κεράσματα και εκπλήξεις από τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σέργιος Γκάκας. Ο δήμαρχος παρέλαβε τιμητική πλακέτα για τη στήριξη του Δήμου στο εγχείρημα και συνεχάρη τους διοργανωτές τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η ύπαρξη και η λειτουργία της λέσχης στο Χαλάνδρι.

Ειδική αναφορά έγινε στο ζεύγος Βερτόπουλου και το Ίδρυμα «Φλόγα», που φροντίζει για την ανακούφιση της παιδικής νεοπλασματικής ασθένειας, το οποίο είχε και το δικό του σταντ, καθώς και στη συμμετοχή δύο Επαγγελματικών Λυκείων, που έχουν ως αντικείμενο τη μηχανολογία κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet