Κλείνει μέχρι και την Κυριακή 25/10 το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο «Μ. Παπαδάκης» λόγω κρούσματος κορωνοϊού
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Κλείνει μέχρι και την Κυριακή 25/10 το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο «Μ. Παπαδάκης» λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Κλείνει από σήμερα (23/10) μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Παπαδάκης», λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος αθλητικού σωματείου της πόλης, όπως ενημερώνει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, σήμερα θα γίνει απολύμανση του χώρου και οι αθλητές/τριες της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ Covid-19.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, το γήπεδο 5×5 και το skate park που λειτουργούν στον ίδιο αθλητικό πολυχώρο συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χάρης Μαυρουδής καλεί εκ νέου τους αθλητικούς συλλόγους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου να τηρούν απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν λάβει από το Δήμο και τις ομοσπονδίες τους, για την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους.

Απευθύνει, επίσης, έκκληση και στους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στις προπονήσεις να μην συνωστίζονται έξω από τους αθλητικούς χώρους και σε όλους τους αθλούμενους να τηρούν κατά την προέλευση και διαμονή τους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που έχει εκδώσει η δ/νση Αθλητισμού.

«Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας. Προτεραιότητα η ασφάλεια όλων μας», υπογραμμίζει ο κ. Μαυρουδής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet