Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χαλανδρίου – 183 πολίτες εξυπηρετήθηκαν τον Μάιο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χαλανδρίου – 183 πολίτες εξυπηρετήθηκαν τον Μάιο

Σταθερός πυλώνας στήριξης των ασθενέστερων πολιτών είναι το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου που διανέμει ελληνικά γενόσημα φάρμακα, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Τον Μάϊο του 2021, 183 πολίτες εξυπηρετήθηκαν από το Κοινωνικό Φαρμακείο Χαλανδρίου, που χορήγησε 270 τεμάχια φαρμάκων και 198 τεμάχια παραφαρμακευτικού υλικού, επισημαίνει η διοίκηση.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου αποτελεί έναν από τους πυλώνες του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου για την προστασία των πολιτών που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Λειτουργεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής «Αττική 2014-2020», «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης, καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε μορφής διακρίσεων», με τη συνεργασία του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου διανέμονται ελληνικά γενόσημα φάρμακα που αποτελούν δωρεά της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, καθώς και υγειονομικό υλικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet