Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χαλανδρίου – 205 άτομα εξυπηρετήθηκαν τον Μάρτιο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χαλανδρίου – 205 άτομα εξυπηρετήθηκαν τον Μάρτιο

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου παραμένει σταθερός πυλώνας στήριξης των ασθενέστερων πολιτών, διανέμοντας ελληνικά γενόσημα φάρμακα, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία τον μήνα Μάρτιο 205 πολίτες εξυπηρετήθηκαν από το Κοινωνικό Φαρμακείο, με τη χορήγηση 255 τεμαχίων φαρμάκων και 153 τεμαχίων παραφαρμακευτικού υλικού.

«Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου αποτελεί έναν από τους πυλώνες του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου για την προστασία των συμπολιτών μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό», επισημαίνει η διοίκηση.

Η δομή λειτουργεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής «Αττική 2014-2020», «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης, καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε μορφής διακρίσεων», με τη συνεργασία του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου διανέμονται ελληνικά γενόσημα φάρμακα που αποτελούν δωρεά της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, καθώς και υγειονομικό υλικό, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet