Μακραίνει ο κατάλογος των υποστηρικτών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Μακραίνει ο κατάλογος των υποστηρικτών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χαλανδρίου

Διαρκώς αυξανόμενη είναι η συνδρομή που λαμβάνει από επιχειρήσεις, φορείς και απλούς πολίτες το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου, που στηρίζει περίπου 1.200 ωφελούμενους, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το τελευταίο διάστημα έχει διευρυνθεί σημαντικά η λίστα των χορηγών του Κοινωνικού Παντοπωλείου με επιχειρήσεις όπως τα super market «Μασούτης», «My Market», οι εταιρίες «Βίκος», «Γρηγόρης Μικρογεύματα» και «Chipita», το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός».

Σταθερά στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου τα super market «Σκλαβενίτης» και μια σειρά από τοπικές επιχειρήσεις:

  • Αρτοποιεία: «Αρτόσπορο», «Κλεοπάτρα» «Φούρνος Χαιρέτη», «Γρηγόρης Μικρογεύματα» (Παλαιολόγου 67 & Σόλωνος,  «Γρηγόρης Μικρογεύματα» (Εθνικής Αντιστάσεως 14).
  • Οπωροπωλεία: «Βουνό», «Αφθονία», «Ελληνικό Περιβόλι».
  • Κρεοπωλεία: «Ρούσσης», «Δαβούτης», «Δουλαβέρης», «Πότσης», «Ψυρράκος», «Δημήτρης».
  • Ιχθυοπωλεία: «Η Ραφήνα».
  • Ζαχαροπλαστεία: «Fresh Patisserie» (Κώστα Βάρναλη 60), «Fresh Patisserie» Παπανικολή 52.

Σημαντικές, επίσης, ήταν για τον μήνα Νοέμβριο του 2020 οι προσφορές σε επιτραπέζιες ελιές και τουρσί της «ΜED BEST S.A.», σε ελαιόλαδο Ηλιοκάστρου Ερμιονίδας του κ. Γεώργιου Π. Χαρμπή και σε επιτραπέζιες ελιές της εταιρείας «Constantin Potou -Group of Companies», αναφέρει η διοίκηση.

Συγκινητική, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου, είναι η καθημερινή προσφορά φρέσκου γάλατος από τη Φιλαρμονική του Δήμου, η συνεχής συνδρομή των Χαλανδραίων τόσο σε τρόφιμα μακράς διαρκείας όσο και σε προσωπικά είδη, τα οποία παραδίδονται πάντα σε άριστη κατάσταση, όπως και η διαρκής υποστήριξη από το «Μπορούμε».

Τέλος, η δημοτική αρχή Χαλανδρίου αναφέρει:

«Η συνεχής κινητοποίηση τόσων επιχειρήσεων, αλλά και απλών πολιτών για τη στήριξη των συνανθρώπων μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας, ειδικά στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας. Κάθε συνδρομή μικρή ή μεγάλη είναι πολύτιμη.

»Ένα ευχαριστώ οφείλεται και στους μάγειρες των παιδικών σταθμών του Δήμου μας που προετοιμάζουν με αγάπη το φαγητό που διανέμεται καθημερινά σε 60 οικογένειες στην πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet