Με τον δήμαρχο Βριλησσίων συναντήθηκε ο Μ. Κρανίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με τον δήμαρχο Βριλησσίων συναντήθηκε ο Μ. Κρανίδης

Με τον δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη και συνάδελφό του μηχανικό συναντήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 Μάνος Κρανίδης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν «σημαντικά δομικά ζητήματα και τρέχοντα θέματα καθημερινότητας, οι δυνατότητες κοινών πρωτοβουλιών και ανταλλαγής καλών πρακτικών μεταξύ των όμορων Δήμων, με εξειδίκευση θέματα όπως περιβάλλοντος, ανακύκλωσης, υποδομών και ψηφιακών δομών» όπως αναφέρει η παράταξη του κ. Κρανίδη.

Στη συζήτηση διαπιστώθηκε επίσης, όπως σημειώνεται σχετικώς, «η ανάγκη για συντονισμένη, αμοιβαία και ωφέλιμη συνεργασία των Δήμων μας, με κύριο στόχο την αναβάθμιση της καθημερινής ποιότητας ζωής. Άλλωστε η δημοτική μας παράταξη έχει στη  φιλοσοφία της τις ωφέλιμες διαδημοτικές συνεργασίες ως ένα σημαντικό εργαλείο για την κοινή αντιμετώπιση ευρύτερων ζητημάτων που αφορούν την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Και η ανακοίνωση της παράταξης καταλήγει: «Στο πρόγραμμα δράσης μας η σύμπραξη και κοινή δράση, ειδικά με τους όμορους Δήμους, είναι κομβική αφού πολλά ζητήματα και προβλήματα, που παραμένουν και απαιτούν λύση, είναι κοινά και υπερτοπικά».

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Κρανίδης έδωσε στον δήμαρχο Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννη το νέο του βιβλίο «Τα Διαχρονικά Μυστικά Στρατηγικής Αξιοποίησης Ακινήτων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet