Μοριακά τεστ ανίχνευσης της Covid-19 στους εργαζομένους του Δήμου Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μοριακά τεστ ανίχνευσης της Covid-19 στους εργαζομένους του Δήμου Χαλανδρίου

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρέθηκαν από τις 9 το πρωί της Τετάρτης 10/6 στο Συμβουλευτικό Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και στο ιατρείο του Κολυμβητηρίου «Ν. Πέρκιζας» για να πραγματοποιήσουν μοριακά τεστ ανίχνευσης της Covid- 19 στους εργαζομένους του Δήμου Χαλανδρίου.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Δήμου Χαλανδρίου, που αναλήφθηκε με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των πολιτών, καθώς μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων η προσέλευση στις υπηρεσίες του Δήμου αυξάνεται σταδιακά.

Σημαντική ήταν η προσέλευση των εργαζομένων την πρώτη ημέρα πραγματοποίησης των τεστ και η διαδικασία κύλησε απρόσκοπτα χάρη στη συνεργασία όλων των υπηρεσιών του Δήμου και του Συλλόγου Εργαζομένων.

Τα μοριακά τεστ για τον κορωνοϊό θα επαναληφθούν την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στα ίδια σημεία, από τις 09:30 έως τις 12:30.

Τη διαδικασία συντόνισαν στο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Υγείας, Ιωάννης Λαδόπουλος, η επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Δήμου, Ειρήνη Χαλάτση, και στο ιατρείο του Κολυμβητηρίου «Νίκος Πέρκιζας» η ιατρός του Δήμου, Χριστίνα Νίκα.

Όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, οι εργαζόμενοι μπορούν να προσέρχονται έχοντας συμπληρώσει το δελτίο εξεταζόμενου το οποίο τους έχει διανεμηθεί υπηρεσιακά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet