Ράμπες της… ντροπής στον Δήμο Χαλανδρίου – «Γολγοθάς» για τα άτομα με κινητικά προβλήματα
Κοινωνία

Ράμπες της… ντροπής στον Δήμο Χαλανδρίου – «Γολγοθάς» για τα άτομα με κινητικά προβλήματα

Για την άθλια κατάσταση που επικρατεί με τις υποδομές, ιδιαίτερα για τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, στον Δήμο Χαλανδρίου αναφέρεται σε επιστολή του προς το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ο δημότης Χαλανδρίου Δ.Π.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, αναγκάζεται να προσφύγει στη δημοσιοποίηση του σημαντικού – από ανθρωπιστικής πλευράς – ζητήματος με τις ράμπες αναπήρων στο Χαλάνδρι, καθώς αυτό, όπως αναφέρει, «παρουσιάζει ξεκάθαρα την ευαισθησία και τη σημασία που δίνουν οι αιρετοί όλων των αιρετών οργάνων του κράτους». Προσθέτει, μάλιστα, ότι εάν «τολμήσει» κάποιος να ενημερώσει του προαναφερόμενους αιρετούς για τα χάλια που βιώνουν όσοι έχουν την ατυχία να διαμένουν σε κάποιον Δήμο της χώρας, «ξεκινά μια δαιδαλώδης διαδρομή άρνησης υπευθυνότητας, που δεν έχει τέλος, γιατί έχουν μεριμνήσει ώστε να κάνει κύκλο, π.χ. ο δήμαρχος δεν ευθύνεται είναι του περιφερειάρχη, ο περιφερειάρχης δεν ευθύνεται είναι του υπουργείου, το υπουργείο… κ.ο.κ.».

Ο δημότης απέστειλε στον ιστότοπό μας τρεις φωτογραφίες από ράμπες αναπήρων που απέχουν μεταξύ τους το πολύ 100 μέτρα, τις οποίες – όπως αναφέρει – τράβηξε την 1η Ιουλίου 2019 στην οδό Αγίας Παρασκευής, κινούμενος πεζή από την πλατεία Κέννεντυ προς τον σταθμό μετρό «Αγία Παρασκευή». 

Η περιοχή αυτή είναι εντός των ορίων του Δήμου Χαλανδρίου και όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος από την κατάσταση των μπαρών, μάλλον τα άτομα με κινητικά προβλήματα θα πρέπει να διαθέτουν αρκετή τύχη για να καταφέρουν να μετακινηθούν ασφαλώς σε αυτό το κομμάτι της διαδρομής μέσα στην πόλη τους…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet