Μόνο με σημαιοφόρους και παραστάτες η μαθητική παρέλαση στο Χαλάνδρι την 28η Οκτωβρίου
Κοινωνία

Μόνο με σημαιοφόρους και παραστάτες η μαθητική παρέλαση στο Χαλάνδρι την 28η Οκτωβρίου

Σε μία κίνηση αυξημένης υπευθυνότητας προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου, στη συνεδρίαση της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου, αποφασίζοντας ομόφωνα να υπάρξει περιορισμένη αντιπροσώπευση των σχολείων της πόλης στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, προβληματισμένη από την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού, τόσο στη χώρα όσο και στην πόλη, η διοίκηση πρότεινε στην προσεχή παρέλαση να εκπροσωπηθούν τα σχολεία μόνον από τους σημαιοφόρους και τους παραστάτες κάθε τάξης, προκειμένου να περιοριστεί, όσο το δυνατόν περισσότερο, ο συνωστισμός τη συγκεκριμένη μέρα.

Το προβληματισμό της διοίκησης συμμερίστηκαν και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις. Μάλιστα, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Λούλα Καρατζά, πρότεινε να μην πραγματοποιηθεί η παρέλαση και να γίνουν κάποιες εκδηλώσεις ανά σχολείο, προκειμένου να τιμηθεί η επέτειος. Κάτι που, ωστόσο, όπως διευκρίνισε η διοίκηση, δεν είναι εφικτό να γίνει, καθώς υπάρχει σαφής εγκύκλιος που καθορίζει την πραγματοποίηση των μαθητικών παρελάσεων.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση κρίνεται αναγκαία, ιδιαίτερα μετά τα ανησυχητικά στοιχεία που ανέφερε στο Σώμα ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, αναφορικά με τα κρούσματα κορωνοϊού στην πόλη. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος ανέφερε ότι έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα οι πολίτες που έχουν μολυνθεί απ΄ο τον κορωνοϊό στο Χαλάνδρι, ενώ 10 από αυτούς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet