Μ. Κρανίδης: Θα σταθούμε στο πλευρό της σχολικής κοινότητας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μ. Κρανίδης: Θα σταθούμε στο πλευρό της σχολικής κοινότητας

Μήνυμα προς τη σχολική κοινότητα του Δήμου Χαλανδρίου απευθύνει, εκ μέρους της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι – Ορίζοντας 2023, ο επικεφαλής της, δημοτικός σύμβουλος Μάνος Κρανίδης, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι της σχολικής κοινότητας, βρισκόμαστε στην απαρχή μίας σχολικής χρονιάς που έχει διττό χαρακτήρα, εκπαιδευτικό και υγειονομικό. Εκ των πραγμάτων είναι δύσκολη η συνθήκη μέσω της οποίας καλείστε να λειτουργήσετε σε ένα περιβάλλον υποδομών με διαπιστωμένες χρόνιες αδυναμίες (σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές και υλικοτεχνική κάλυψη), που δυστυχώς διογκώνονται λόγω της πανδημίας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο μέτρο του εφικτού, αλλά και της αρμοδιότητας που της αναλογεί, προσπάθησε να καλύψει ένα μεγάλο εύρος άμεσων αναγκών ώστε οι σχολικές μονάδες να εκκινήσουν από ασφαλή αφετηρία.

Θέλουμε να ξέρετε ότι σε αυτό το δύσκολο ταξίδι είμαστε συνοδοιπόροι σας, θα μας βρείτε σταθερά δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη, σε κάθε σας αίτημα. Αθόρυβα και ουσιαστικά, εντός Δημοτικού Συμβουλίου και μέσα στη ζώσα κοινότητα. Είμαστε όλοι μας γονείς και πιστεύομε σε υπερθετικό βαθμό ότι πίσω από τη μάσκα της υποχρέωσης δεν θα πρέπει να χαθεί το παιδικό και εφηβικό χαμόγελο.

Καλή σχολική χρονιά, καλή δύναμη σε όλους και όλες, με υγεία και νέες γνώσεις πάνω από όλα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet