Νέος φωτεινός σηματοδότης στη διασταύρωση Αττικής Οδού με οδό Θεοδοσίου στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Νέος φωτεινός σηματοδότης στη διασταύρωση Αττικής Οδού με οδό Θεοδοσίου στο Χαλάνδρι

Μετά από τρία χρόνια πιέσεων και επίπονης προσπάθειας φαίνεται ότι αντιμετωπίζεται ο σοβαρός κίνδυνος από την προβληματική σηματοδότηση στον κόμβο του παράδρομου της Αττικής Οδού με την οδό Θεοδοσίου, στην περιοχή της Τούφας, όπως αναφέρει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στον παράδρομο της Αττικής Οδού στη διασταύρωσή της με την οδό Θεοδοσίου τοποθετήθηκε επιπλέον φωτεινός σηματοδότης -ανηρτημένος αυτή τη φορά- μετά από τις συντονισμένες ενέργειες Περιφέρειας Αττικής (ΔΙΔΙΜΗ), Αττικής Οδού, Δήμου Χαλανδρίου, ιδιωτών-μελετητών, αλλά και απλών πολιτών του Χαλανδρίου, που έκαναν χρήση του εν λόγω κόμβου.

«Οι πολίτες του Χαλανδρίου γνωρίζουν πολύ καλά τον κίνδυνο που αντιμετώπισαν ως διερχόμενοι από το σημείο -είτε πεζοί είτε εποχούμενοι-, όπως γνωρίζουν και τον μεγάλο αριθμό ατυχημάτων που προκλήθηκαν εκεί, από τη συχνή παραβίαση του κόκκινου χρώματος του σηματοδότη επί του παράδρομου της Αττικής Οδού, λόγω της σύγχυσης που δημιουργούσε το πράσινο χρώμα διέλευσης στον σταθμό των διοδίων της Αττικής Οδού. Προσδοκούμε να εκλείψουν τα ατυχήματα στο σημείο» καταλήγει η δημοτική αρχή Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet