Νέο κάλεσμα στους πολίτες απευθύνει ο Δήμος Χαλανδρίου για εγκατάσταση της εφαρμογής «Gi-Polis»
pexels.com
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέο κάλεσμα στους πολίτες απευθύνει ο Δήμος Χαλανδρίου για εγκατάσταση της εφαρμογής «Gi-Polis»

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί εκ νέου τους πολίτες να εγκαταστήσουν στο κινητό τους την εφαρμογή «Gi-Polis» -σύστημα προσέγγισης μέσω μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο- για να μπορούν σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών ή έκτακτων συνθηκών να λαμβάνουν σχετικές ενημερώσεις, όπως αυτή που στάλθηκε, το πρωί της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για τα μέτρα προστασίας από την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Η τελευταία έκδοση είναι διαθέσιμη στο Googleplay και στο Appstore. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάλογα με το λειτουργικό της συσκευής κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει.

Επισημαίνεται ότι η χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν, ενώ παραμένει εντελώς ανώνυμη προστατεύοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη.

Από τη στιγμή που ο χρήστης θα εγκαταστήσει στο κινητό του τηλέφωνο την εφαρμογή δεν απαιτείται να κάνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, ενώ σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης θα λάβει άμεσα ενημερωτικό μήνυμα «push notification» με οδηγίες δράσης από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Το σύστημα αυτό μπορεί να αξιοποιήσει τη θέση του χρήστη, με την τεχνολογία GPS, Wi-Fi ή Bluetooth αν είναι ενεργοποιημένα στο κινητό του τηλέφωνο.

 Τι είναι η εφαρμογή Gi-Polis

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet