Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο Κάτω Χαλάνδρι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο Κάτω Χαλάνδρι

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο Κάτω Χαλάνδρι. Το έργο περιλαμβάνει διαπλάτυνση πεζοδρομίων, ηπιοποίηση της κυκλοφορίας, ράμπες και διαδρομές αναπήρων, δημιουργία χώρων φύτευσης και στάθμευσης.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη γειτονιά, καθώς γειτνιάζει με τον σταθμό του μετρό “Χολαργός” και δέχεται διαμπερείς ροές αυτοκινήτων», αναφέρει η δημοτική αρχή και προσθέτει:

«Το έργο ανάπλασης από την οδό Σ. Βενιζέλου ως την Ι. Αποστολοπούλου αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων και γίνεται επιτέλους κατορθωτό αφού -μετά από προσπάθεια πέντε χρόνων- ξεπεράστηκαν τεράστιες γραφειοκρατικές δυσκολίες, που αφορούσαν αφ’ ενός τη διάνοιξη της οδού Περικλέους -παρέμεινε αδιάνοικτη επί μισό αιώνα- και αφ’ ετέρου τις εγκρίσεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τις διαπλατύνσεις πεζοδρομίων.

»Το έργο, σε συνδυασμό με τον επανασχεδιασμό της Σ. Βενιζέλου και την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής «Πεύκο Πολίτη», θα δώσει ανάσα στην καθημερινότητα των κατοίκων στο Κάτω Χαλάνδρι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet