Ξεκινούν στις 28/9 στον Δήμο Χαλανδρίου, μόνο για τους παλιούς μαθητές, τα μαθήματα του Εργαστηρίου Μουσικής Εκπαίδευσης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκινούν στις 28/9 στον Δήμο Χαλανδρίου, μόνο για τους παλιούς μαθητές, τα μαθήματα του Εργαστηρίου Μουσικής Εκπαίδευσης

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα του Εργαστηρίου Μουσικής Εκπαίδευσης του τμήματος Φιλαρμονικής και Μουσικής Εκπαίδευσης της δ/νσης Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, τα οποία προσφέρονται δωρεάν σε παιδιά και ενήλικες.

Το τμήμα Φιλαρμονικής και Μουσικής Εκπαίδευσης ενημερώνει ότι το Εργαστήριο Μουσικής Εκπαίδευσης θα λειτουργήσει φέτος μόνο με τους μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι από την περσινή χρονιά. Λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιουργεί ο κορωνοϊός δεν θα γίνουν δεκτές εγγραφές νέων μαθητών.

Όπως σημειώνει ο Δήμος, στους χώρους του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν μόνο τα μαθήματα πιάνου και κιθάρας, με όλα τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα ασφαλείας.

Τα μαθήματα πνευστών θα γίνονται μέσω διαδικτύου, μέχρι την έκδοση νεότερης οδηγίας, ενώ τα μαθήματα κρουστών, η παιδική χορωδία, η χορωδία ενηλίκων, η χορωδία 60+ και τα μαθήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orf  δεν θα γίνουν προς το παρόν, εν αναμονή νέων οδηγιών από τις υγειονομικές υπηρεσίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet