Οδηγίες από τον Σ. Ρούσσο για τον σωστό τρόπο εναπόθεσης απορριμμάτων εν μέσω απαγορευτικού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Οδηγίες από τον Σ. Ρούσσο για τον σωστό τρόπο εναπόθεσης απορριμμάτων εν μέσω απαγορευτικού

Έκκληση προς τους πολίτες να αποφύγουν το διάστημα αυτό της καραντίνας την απόρριψη ογκωδών και κλαδεμάτων απευθύνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, προκειμένου η υπηρεσία Καθαριότητας, που λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό λόγω των αδειών ειδικού σκοπού, να ασχοληθεί αποκλειστικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, ο κ. Ρούσσος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Η νέα κατάσταση περιορισμών και απαγορεύσεων μετακίνησης ξαναφέρνει με επιτακτικό τρόπο στην επικαιρότητα τη συμπεριφορά όλων μας σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες.

Πρώτη προτεραιότητα αυτήν την περίοδο είναι η διαφύλαξη της υγείας των πολιτών και οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας έχουν αναλάβει και πάλι ένα τεράστιο βάρος με κίνδυνο της υγείας των ίδιων και των οικογενειών τους.

Η πόλη τους χρωστά ευγνωμοσύνη, αλλά πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε, την προσπάθειά τους.

Γι’ αυτό και μέχρι να λήξει η καραντίνα, είναι απαραίτητο:

  • Να κατεβάζουμε τα απορρίμματα από το σπίτι μας αποκλειστικά το βράδυ.
  • Να τοποθετούμε τα απορρίμματά μας δεμένα καλά σε σακούλες, αποκλειστικά μέσα και όχι έξω από τους κάδους, φροντίζοντας αυτοί να παραμένουν κλειστοί.
  • Δεν κλαδεύουμε, δεν κάνουμε ανακαίνιση, δεν βγάζουμε έξω μπάζα, τραπέζια, πολυθρόνες, στρώματα κ.λπ.

Όταν τελειώσει το απαγορευτικό έχουμε χρόνο γι’ αυτά.

Το διάστημα αυτό η υπηρεσία πρέπει να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη συλλογή των απορριμμάτων, με δεδομένο ότι λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό λόγω των αδειών ειδικού σκοπού. για τους εργαζόμενους με παιδιά η με προβλήματα υγείας.

Ελπίζω ότι όλοι συμμεριζόμαστε την ανάγκη να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όσους δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή, νιώθουμε την ανάγκη να προστατέψουμε την εικόνα και την αισθητική της πόλης και πάνω απ’ όλα την υγεία των οικογενειών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet