Ο Δήμος Χαλανδρίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Ρεματιά με την εικαστική παρέμβαση «Ελεύθερος ως Ποταμός»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Χαλανδρίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Ρεματιά με την εικαστική παρέμβαση «Ελεύθερος ως Ποταμός»

Με την εικαστική παρέμβαση -δρώμενο «Ελεύθερος ως Ποταμός» της δημιουργού Ειρήνης Παγώνη στη Ρεματιά, ο Δήμος Χαλανδρίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, παίρνοντας ανάσα οξυγόνου και ελευθερίας, το τριήμερο 11-13 Ιουνίου, από τις 17:00 έως τις 21:30, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η Ρεματιά Χαλανδρίου, ως τοπόσημο της πόλης, είναι το σημείο που οι πολίτες θα γίνουν συνοδοιπόροι, συνδημιουργοί, για να μεταδώσουν μήνυμα χαράς και επανασύνδεσης της κοινότητας, μήνυμα αγάπης και δράσης για το περιβάλλον, επισημαίνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δράση θα ξεκινήσει από το πλάτωμα που βρίσκεται κάτω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, και θα επεκταθεί στην κοίτη της Ρεματιάς, όπου οι συμμετέχοντες, μαζί με τη δημιουργό, θα τοποθετήσουν χίλιες μπλε παπαρούνες στα δέντρα, συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλανδρίου.

«Μπλε παπαρούνες γιατί αυτό είναι το χρώμα της σημαίας, της πατρίδας μας, της μνήμης, του πλανήτη μας. Η μπλε παπαρούνα συμβολίζει την επιτυχία, την αγάπη, τη φαντασία», σημειώνει η κ. Παγώνη.

Τη δράση, την οποία διοργανώνει η εταιρεία SYN MODERN με την συνδρομή του Δήμου Χαλανδρίου, επιμελήθηκε η Ιουλία Συσάλοβα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet