Προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων στο ΚΔΒΜ Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων στο ΚΔΒΜ Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Χαλανδρίου, στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής εμβέλειας και τοπικής εμβέλειας.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στον χώρο της Ριζαρείου Σχολής, κτήριο «Κωνσταντίνος Καραμανλής», κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες (9.00-11.00 και 16.00-20.00).

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται:

  1. συμπλήρωση σχετικής αίτησης,
  2. φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και εγγραφές:

  • Ριζάρειος Σχολή, Ριζαρείου 1, Χαλάνδρι, τηλ.& φαξ: 2106823964, καθημερινά: 11.00-13.00, εκτός Παρασκευής.
  • Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και ηλεκτρονικά και αποστέλλεται μαζί με τη φωτοτυπία ταυτότητας στο email: [email protected] ή στο fax: 2106823964.
  • Σταυροπούλου Κατερίνα, υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας.
  • Χαλούλου Παναγιώτα, υπεύθυνη Οργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet