Προκήρυξη Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για περίπου 300 απογραφείς στο Χαλάνδρι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Προκήρυξη Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για περίπου 300 απογραφείς στο Χαλάνδρι

Ο Δήμος Χαλανδρίου, υποστηρίζοντας το έργο της απογραφής 2021 που διεξάγει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) από τον Οκτώβριο έως το Δεκέμβριο του 2021, προβάλλει χρήσιμες ενημερώσεις για τη διαδικασία που χαρακτηρίζεται ως «η μεγαλύτερη επιχείρηση που διεξάγει το κράτος σε περίοδο ειρήνης» και η οποία ξεκινά με την απογραφή των κτιρίων.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΛΣΤΑΤ έχει προκηρύξει θέσεις απασχόλησης για απογραφείς για το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου. Υπολογίζεται ότι για το Χαλάνδρι θα απασχοληθούν περίπου 300 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:00.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων ΠΚ έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας 18 έως 67 ετών (έτη γέννησης από 1954-2003).

Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι ιδιώτες, ή υπάλληλοι της κεντρικής διοίκησης, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ ελεγχόμενων από το δημόσιο, ΟΤΑ, Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Προϋπόθεση συμμετοχής στη διαδικασία είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ευχέρεια στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και να έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό (σταθερό ή φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ιδιωτικής χρήσεως) για την καταχώριση των στοιχείων που θα συλλέξουν με έντυπα ερωτηματολόγια και για την παρακολούθηση της πορείας της αυτοαπογραφής.

Δείτε τις λεπτομέρειες της προκήρυξης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet