Σε εκδηλώσεις συλλόγων του Χαλανδρίου ο Μ. Κρανίδης
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις συλλόγων του Χαλανδρίου ο Μ. Κρανίδης

Σε εκδηλώσεις συλλόγων της πόλης συμμετείχε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 Μάνος Κρανίδης.

Ειδικότερα, ο κ. Κρανίδης συμμετείχε στις εξής δράσεις:

  1. Ημέρα Περιβάλλοντος, δράση των Πεζοπόρων Χαλανδρίου (και Δήμου Χαλανδρίου) στη Ρεματιά Χαλανδρίου και πάρκο Φραγκοκλησιάς
  2. Σκακιστικό Φεστιβάλ & 22ο Σχολικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων του Σκακιστικού Συλλόγου Χαλανδρίου στη κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.
  3. Έκθεση Ζωγραφικής για τα 8 χρόνια του Επιστημονικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αργώ

Ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 τονίζει ότι πρόκειται για ζωντανές εκδηλώσεις ουσίας από δυναμικούς συλλόγους με αγάπη και διαρκή πραγματική προσφορά για την πόλη.

Η δημοτική παράταξη σημειώνει πως «η παρουσία του Μάνου Κρανίδη και των μελών της κίνησης πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 είναι διαχρονική, διαρκής και ουσιαστική εδώ και πολλά έτη και όχι φευγαλέα στη λογική του θεαθήναι και προεκλογικών τακτικισμών».

Τέλος, η παράταξη υπογραμμίζει: «Εμείς τους στηρίζουμε με πράξεις και πιστεύουμε πολύ και βαθιά στη εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους ενεργούς δυναμικούς συλλόγους και φορείς της πόλης μας. Με αυτούς έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε ωφέλιμα για ένα καλύτερο Χαλάνδρι. Γιατί το Χαλάνδρι και οι πολίτες του αξίζουν και μπορούν καλύτερα.Για αυτό και η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται σε μια ουσιαστική δράση, μελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων και αποτελεσματικότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet