Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο αγιασμός των υδάτων στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο αγιασμός των υδάτων στο Χαλάνδρι

Με χαρούμενη διάθεση –παρά το κρύο- και σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6 Ιανουαρίου 2015 ο καθιερωμένος  αγιασμός των υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Νίκος Πέρκιζας», που άνοιξε τις πύλες του ειδικά γι΄ αυτόν τον σκοπό. Πολλά παιδιά βούτηξαν στη μεγάλη πισίνα για να πιάσουν τον Σταυρό.

Ο μαθητής της Α΄ Γυμνασίου Ανδρέας Απέργης κατάφερε και έπιασε πρώτος τον Σταυρό. «Παρακολουθούσα την πορεία του Σταυρού από τη στιγμή που τον έριξε ο πάτερ, αλλά δεν πρόλαβα να τον πιάσω εγκαίρως και κατέληξε στον βυθό. Εκεί δόθηκε μια μικρή μάχη αλλά τελικά τα κατάφερα και οι συναθλητές μου με συνεχάρησαν και μου ευχήθηκαν» είπε χαρούμενος ο μαθητής, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Ο Ανδρέας είναι μέλος των δημοτικών προγραμμάτων κολύμβησης και ανυπομονεί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου, «να αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις. Το ίδιο ανυπόμονοι αλλά και περήφανοι και οι προπονητές των μαθητών που ήταν παρόντες, Γεώργιος Λυπήρος, Γιάννης Κοντόπουλος, Εβίτα Ξένου και Κωνσταντίνος Βουγιούκας».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος ευχήθηκε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η καινούργια χρονιά να είναι δημιουργική» και τόνισε «την ανάγκη της συλλογικής προσπάθειας και της αλληλεγγύης για να έρθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα».

Αξιοθαύμαστο θέαμα προσέφεραν και οι αθλήτριες  της συγχρονισμένης κολύμβησης του αθλητικού σωματείου «Νηρέας Χαλανδρίου» υπό την καθοδήγηση των προπονητριών τους, της ολυμπιονίκη Χριστίνας Θαλασσινίδου, της Ελένης Γεωργίου, της Σοφίας Μιχαλοπούλου και της Μαρίλης  Κοκκόλη.

Την ατμόσφαιρα ζέστανε η Φιλαρμονική του Δήμου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Καλαϊτζή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet