Σε ποιες οδούς πραγματοποιεί έργα ο ΔΕΔΔΗΕ στο Κάτω Χαλάνδρι μεταξύ 26/5 και 26/7
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε ποιες οδούς πραγματοποιεί έργα ο ΔΕΔΔΗΕ στο Κάτω Χαλάνδρι μεταξύ 26/5 και 26/7

Έργα κατασκευής δικτύου θα πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ στο Κάτω Χαλάνδρι από τις 26 Μαΐου έως τις 26 Ιουλίου 2021, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες ότι οι παρεμβάσεις αφορούν τις οδούς:

Τζαβέλλα, Περικλέους, Ηρώων Πολυτεχνείου, Σοφ. Βενιζέλου, Σαρανταπόρου, Αριστοφάνους, Νίκης, Σαχτούρη, Σαλαμίνος, και Παλαιολόγου.

Δείτε τα ακριβή σημεία των έργων ΕΔΩ.

Η διοίκηση του Δήμου σημειώνει ότι με βάση την άδεια που ενέκρινε ο Δήμος για την εκκίνηση των έργων, ο εργολάβος έχει πολύ συγκεκριμένες υποχρεώσεις, οι οποίες συνοψίζονται στα εξής:

  • Να λάβει κάθε πρόσφορα μέτρο για την αποφυγή βλαβών στα οδοστρώματα, στα πεζοδρόμια στις παρακείμενες ιδιοκτησίες, στα άλλα δίκτυα κοινής ωφέλειας.
  • Να επαναφέρει πλήρως τα πεζοδρόμια στην πρότερή τους κατάσταση.
  • Να απομακρύνει αυθημερόν τα πλεονάζοντα προϊόντα εκσκαφής.
  • Να λάβει τα προσήκοντα μέτρα για την ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.
  • Να τοποθετεί υποχρεωτικά και σε ευκρινές σημείο πινακίδα με τα στοιχεία του φορέα εκτέλεσης των έργων.

Συνολικά, ο ΔΕΔΔΗΕ υποχρεούται με την ολοκλήρωση των εργασιών να επαναφέρει στην προηγούμενη κατάσταση όλες τις υποδομές (ασφαλτοτάπητες, πεζοδρόμια, ρείθρα, κράσπεδα κ.λπ.), αλλά και τον αστικό εξοπλισμό (οδοσήμανση, κολωνάκια κ.λπ.) τα οποία έχουν υποστεί ζημιές κατά την εκτέλεση των εργασιών και να δηλώσει στον Δήμο Χαλανδρίου την ημερομηνία περάτωσής τους, επισημαίνει η διοίκηση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή πρόβλημα που ανακύπτει κατά την εκτέλεση των έργων, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στον ΔΕΔΔΗΕ στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 11500 & 211 1900500.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet