Σε συγκέντρωση έξω από τα ιδιωτικά νοσοκομεία «Υγεία» και «Μητέρα» στις 24/11 καλεί ο Σύλλογος Γυναικών Χαλανδρίου
Κοινωνία

Σε συγκέντρωση έξω από τα ιδιωτικά νοσοκομεία «Υγεία» και «Μητέρα» στις 24/11 καλεί ο Σύλλογος Γυναικών Χαλανδρίου

Ο Σύλλογος Γυναικών Χαλανδρίου καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση με τα εργατικά και υγειονομικά σωματεία, καθώς και με τους υπόλοιπους Συλλόγους Γυναικών, έξω από τα Νοσοκομεία «Μητέρα» και Υγεία» στις 24 Νοεμβρίου, στις 18:00.

Ο Σύλλογος μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Γυναικών Χαλανδρίου, μέλος της ΟΓΕ, ενώνουμε τη φωνή μας με τα εργατικά σωματεία και τα σωματεία των υγειονομικών, καθώς και τους άλλους Συλλόγους Γυναικών, έξω από τις Ιδιωτικές Μονάδες Υγείας και διεκδικούμε την άμεση επίταξή τους. Καλούμε τις γυναίκες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την επίταξη των Ιδιωτικών Μονάδων Υγείας χωρίς αποζημίωση των ιδιοκτητών.

Σχεδόν δύο χρόνια από το ξέσπασμα της πανδημίας, εμείς οι γυναίκες του μόχθου και οι οικογένειές μας συνεχίζουμε να βιώνουμε τις τραγικές συνέπειες των εγκληματικών ελλείψεων στο δημόσιο σύστημα Υγείας. Ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό, που είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής πολιτικής της υποχρηματοδότησης και της εμπορευματοποίησης του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19, των νοσηλευόμενων και διασωληνωμένων ασθενών επιβάλλουν την ουσιαστική ενίσχυση των δημόσιων μονάδων υγείας, την στελέχωση και επαναλειτουργία των κλειστών νοσοκομείων, καθώς και την άμεση επίταξη των ιδιωτικών μονάδων και την ένταξη τους σε ενιαίο σχέδιο αντιμετώπισης της επιδημίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet