Σε συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης καλεί ο Δήμος Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης καλεί ο Δήμος Χαλανδρίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Χαλανδρίου απευθύνει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος καλεί τους εκπροσώπους των φορέων της τοπικής κοινωνίας όπως: α) των τοπικών εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων και οργανώσεων, β) των επιστημονικών συλλόγων και φορέων, γ) των τοπικών οργανώσεων εργαζομένων και εργοδοτών, δ) των εργαζομένων στον Δήμο και τα νομικά του πρόσωπα, ε) των ενώσεων και συλλόγων γονέων, στ) των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, ζ) των εθελοντικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών, η) άλλων οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών και θ) των τοπικών συμβουλίων νέων, που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους, έως και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, ώρα 14:00, στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Χαλανδρίου (Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου – ισόγειο) ή στο mail του Τμήματος Υποστήριξης Δημοτικών Οργάνων ([email protected]).

Επίσης, προσκαλούνται όλοι οι δημότες του Δήμου Χαλανδρίου για εγγραφή στον ειδικό κατάλογο των δημοτών που ενδιαφέρονται να είναι μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, έως και την Πέμπτη 17/10/2019, ώρα 14:00, στο Τμήμα Δημοτικής και Αστικής Κατάστασης του Δήμου Χαλανδρίου – Δημοτολόγιο (Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου, ισόγειο).

Ο συνολικός αριθμός των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, και συμπεριλαμβανομένου του προέδρου, μπορεί να είναι από 25 έως 50 μέλη. Στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης συμμετέχουν και δημότες, σε αριθμό ίσο με το ένα τρίτο (1/3) του αριθμού των μελών εκπροσώπων φορέων των περιπτώσεων α΄ έως θ΄, οι οποίοι ορίζονται μετά από κλήρωση, μεταξύ των εγγεγραμμένων σε ειδικό κατάλογο που τηρείται στον Δήμο και στον οποίο μπορεί να εγγράφεται κάθε δημότης που είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου.

Όλα τα αιτήματα των ενδιαφερομένων, πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας όπως: επωνυμία/ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet