Στη δεύτερη φάση περνά το έργο κατασκευής ομβρίων στο Πολύδροσο Χαλανδρίου – Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στη δεύτερη φάση περνά το έργο κατασκευής ομβρίων στο Πολύδροσο Χαλανδρίου – Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ενημέρωση σχετικώς με την εξέλιξη του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», προϋπολογισμού 6.807.600,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών, προχωρει η δημοτική αρχή.

Όπως αναφέρει, μετά την ολοκλήρωση των αγωγών ομβρίων στις οδούς Πρ. Ηλία, Κοραή, Δάφνιδος, Ακακιών & Ανθέων έχει υλοποιηθεί η πρώτη φάση του έργου. Από την επόμενη εβδομάδα (31/5/2021) ξεκινά η δεύτερη φάση κατασκευής, που περιλαμβάνει τους αγωγούς ομβρίων επί των οδών Κ. Βάρναλη, Π.Π. Γερμανού, Μ. Μπότσαρη, τμήμα της οδού Λ. Πεντέλης, Ευριπίδου, Ηρακλειδών & Αρτεμησίου.

Αρχικώς θα ξεκινήσει το μέτωπο της οδού Κ. Βάρναλη – Μ. Μπότσαρη. Για το διάστημα που θα εξελίσσονται τα έργα θα ισχύουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν πάρει και τις ανάλογες αδειοδοτήσεις.

Ειδικότερα, θα ισχύουν τα εξής:

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω παράκαμψης, με κατάλληλη οδική σήμανση, η οποία φαίνεται στο σχετικό σχέδιο της υπόψη κυκλοφοριακής εργοταξιακής μελέτης. Η διέλευση των οχημάτων για την οδό Κ. Βάρναλη, η οποία είναι σήμερα δρόμος διπλής κατεύθυνσης, θα πραγματοποιείται όπως περιγράφεται παρακάτω αναλυτικά:

Α) Κατεύθυνση προς Χαλάνδρι:

Από την οδό Κ. Βάρναλη, δεξιά στην οδό Επιδαύρου, αριστερά στην οδό Επίκουρου, δεξιά στην οδό Ιθάκης, αριστερά στην οδό Μικράς Ασίας, αριστερά στην οδό Β. Γεωργίου και στη συνέχεια ως έχει και σήμερα.

Β) Κατεύθυνση προς Χαλάνδρι μέσω Λ.Πεντέλης:

Από την οδό Κ. Βάρναλη, αριστερά Κανάρη, αριστερά στην οδό Προφήτη Ηλία, δεξιά στην οδό Δάφνιδος, δεξιά στην οδό Ηρώδου Αττικού για ένα πολύ μικρό τμήμα της, αμέσως αριστερά στην οδό Πανός και στη συνέχεια Λεωφόρος Πεντέλης αριστερά ή δεξιά μέσω του φωτεινού σηματοδότη όπως και σήμερα.

Κατεύθυνση προς Μαρούσι:

Από την οδό Κολοκοτρώνη, δεξιά στην οδό Ζαλοκώστα, δεξιά στην οδό Σολωμού, δεξιά στην οδό Κουντουριώτων, αριστερά στην Κ. Βάρναλη και στην συνέχεια ως έχει.

Για την απρόσκοπτη λειτουργία των εργασιών, ενημερώνονται οι δημότες ότι έχει προβλεφθεί η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς της οδού Μ. Ασίας στην οδό Επιδαύρου από την οδό Β. Γεωργίου έως την οδό Κουντουριωτών

Για όλο το διάστημα εξέλιξης των εργασιών η δημοτική αρχεί ζητεί την κατανόησή των κατοίκων της περιοχής για όποια προβλήματα δημιουργηθούν και δηλώνει ότι θα είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους δημότες προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο της κατασκευής των ομβρίων υδάτων στην περιοχή Πολυδρόσου είναι ζωτικής σημασίας για το Δήμο και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και για τον λόγο αυτόν η δημοτική αρχή προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία των δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet