Στους δημότες του Πατήματος Χαλανδρίου παραδίδεται η πλατεία στη συμβολή των οδών Αγράμπελης και Ηρακλείτου
Κοινωνία

Στους δημότες του Πατήματος Χαλανδρίου παραδίδεται η πλατεία στη συμβολή των οδών Αγράμπελης και Ηρακλείτου

Έτοιμος να δοθεί στους πολίτες είναι η πλατεία στη συμβολή των οδών Αγράμπελης και Ηρακλείτου στο Πάτημα Χαλανδρίου. Το βράδυ της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου έγιναν οι τελευταίες δοκιμές φωτισμού, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Μετά την παιδική χαρά στην Αετοπούλου Μουστάκα, τον κοινόχρηστο χώρο πρασίνου στην Καρόλου Κουν και την πλατεία στην Οδυσσέως, Φαίδρας και Ηρακλείτου, είναι ο τέταρτος κοινόχρηστος χώρος που παραδίδεται στους πολίτες της περιοχής τον τελευταίο χρόνο σημειώνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος.

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες για τον νέο αθλητικό πολυχώρο στην Ηρακλείτου, ενώ ξεκίνησαν και οι εργασίες για την κατασκευή δημοτικού χώρου στάθμευσης λίγο παρακάτω, στον ίδιο δρόμο.

Τέλος, μετά την πρόσφατη υπογραφή της σύμβασης με τον νέο ανάδοχο, αναμένεται και η επανεκκίνηση του έργου κατασκευής της πλατείας στην Γεννηματά.

«Τρεις σχεδόν δεκαετίες μετά την ένταξη του Πατήματος στο σχέδιο πόλης, το 1993, η περιοχή επιτέλους αποκτά τους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους που έλειπαν» σχολιάζει ο κ. Ρούσσος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet