Στο 50ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο συμμετείχε ο Μάνος Κρανίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στο 50ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο συμμετείχε ο Μάνος Κρανίδης

Ο Μάνος Κρανίδης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 και υποψήφιος δήμαρχος, συμμετείχε στο 50ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο με συμμετοχή του νέου βιβλίου του «Τα διαχρονικά μυστικά της στρατηγικής αξιοποίησης ακινήτων» από τις εκδόσεις 24 Γράμματα.

Όπως αναφέρει η παράταξη, στο φεστιβάλ έγινε παρουσίαση πολλών και εξαιρετικών εκδόσεων και εκδηλώσεων από πολλούς εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας, και συμμετείχαν πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι των γραμμάτων και τεχνών. Μάλιστα, ο κ. Κρανίδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Ελένη Δουνδουλάκη, γενική γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού και να κάνει μία εποικοδομητική συζήτηση για σχετικά θέματα και ειδικά για τη διάδοση των βιβλίων στη νέα γενιά.

Τέλος, η παράταξη επισημαίνει: «Για εμάς η δυναμική διάδοση των βιβλίων είναι κομβική για την ουσιαστική ενίσχυση της παιδείας και του πολιτισμού του Δήμου μας. Άλλωστε η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται σε μια ουσιαστική δράση, μελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων, και αποτελεσματικότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet