Συμφωνία «υγείας» για περισσότερους από 7.000 δημότες του Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Συμφωνία «υγείας» για περισσότερους από 7.000 δημότες του Δήμου Χαλανδρίου

Συμφωνία που εξασφαλίζει ειδικές τιμές και έξτρα διαγνωστικές υπηρεσίες για χιλιάδες Χαλανδραίους, συνήψε ο Δήμος Χαλανδρίου με το διαγνωστικό κέντρο «Εγκέφαλος» του Ομίλου Euromedica. Τη συμφωνία υπέγραψαν την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και η διευθύντρια πανελλαδικού δικτύου του ομίλου Euromedica κ. Χριστίνα Καψαλάκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία καλύπτει τους αθλούμενους των δημοτικών αθλητικών προγραμμάτων και των αθλητικών σωματείων, τα μέλη των ΚΑΠΗ, τους εθελοντές Χαλανδρίου και τους εργαζομένους στον Δήμο. Το προνομιακό πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων καλύπτει περισσότερους από 7.000 συμπολίτες μας.

Αναφερόμενος στην υπογραφή της συμφωνίας, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, σημείωσε: «Από το 2014, που εκλέγεται η σημερινή διοίκηση, αξιοποιείται κάθε δυνατότητα του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, ως μέρος της προσπάθειας να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης και η απώλεια εισοδήματος των νοικοκυριών. Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι και η συμφωνία που συνήψε ο Δήμος με μεγάλο διαγνωστικό κέντρο του Χαλανδρίου, η οποία επιτρέπει στους ωφελούμενους να απολαμβάνουν ειδικές τιμές αλλά και έξτρα υπηρεσίες. Και έτσι θα συνεχίσουμε, με γνώμονα το καλό των πολιτών του Χαλανδρίου!».

Από την πλευρά της η κ. Καψαλάκη υποστήριξε ότι «Ο όμιλος Euromedica, μέσω του “Εγκεφάλου” Χαλανδρίου, του αρτιότερου διαγνωστικού κέντρου στην Αττική, έχει πολυετή παρουσία στην πόλη, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες πολίτες για απλές και ιδιαιτέρως εξειδικευμένες εξετάσεις. Είμαστε χαρούμενοι που με τον τρόπο μας συμβάλουμε στο έργο του Δήμου Χαλανδρίου για την ενίσχυση της πρόληψης των πολιτών, παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες υγείας».

Οι παροχές που προβλέπονται είναι:

  • Κάτοχοι κάρτας αθλούμενου: Έκπτωση 20% επί συμμετοχής εξετάσεων με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Διαγνωστικό πακέτο άθλησης: 15 ευρώ (ΗΚΓ, ιατρική βεβαίωση, triplex). Όλοι οι δικαιούχοι της προσφοράς, θα πρέπει, κατά την προσέλευσή τους στο διαγνωστικό κέντρο να προσκομίσουν ενεργή κάρτα αθλούμενου/ης.
  • Μέλη των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου: Έκπτωση 20% επί συμμετοχής εξετάσεων με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Δωρεάν λιμιδαιμικός έλεγχος εντός εξαμήνου (έως 31/07/2024). Ο έλεγχος περιλαμβάνει: χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, HDL, LDL, αθηρωματικό δείκτη. Όλοι οι δικαιούχοι της προσφοράς, θα πρέπει, κατά την προσέλευσή τους στο διαγνωστικό κέντρο να προσκομίσουν την κάρτα μέλους των ΚΑΠΗ.
  • Εθελοντές Χαλανδρίου: Η προσφορά καλύπτει τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας και  το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου και προβλέπει: Έκπτωση 20% επί συμμετοχής εξετάσεων με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Ετήσιο βασικό check up: 15 ευρώ. Περιλαμβάνει: Γενική αίματος & ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, χοληστερίνη, HDL, LDL, K, NA, SGOT, SGTP, CPK. Όλοι οι δικαιούχοι της προσφοράς, θα πρέπει, κατά την προσέλευσή τους στο διαγνωστικό κέντρο να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση μέλους από τη γραμματεία δημάρχου.
  • Εργαζόμενοι στον Δήμο: Δωρεάν συμμετοχή (0%) με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. PCR TEST 29€ / εξεταζόμενο – RAPID 5€ / εξεταζόμενο. Παθολογική εξέταση: 20 ευρώ (εξέταση – συνταγογράφηση). Γαστρεντερολογική εξέταση: 20 ευρώ (εξέταση – συνταγογράφηση). Οφθαλμολογική εξέταση: 20 ευρώ (εξέταση – συνταγογράφηση)
    Καρδιολογική εξέταση: 20€ (εξέταση – συνταγογράφηση). Συγγενείς α΄ βαθμού (σύζυγοι, τέκνα). Έκπτωση 50% επί της συμμετοχής των εξετάσεων με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Όλοι οι δικαιούχοι της προσφοράς, θα πρέπει, κατά την προσέλευσή τους στο διαγνωστικό κέντρο να προσκομίσουν χαρτί μισθοδοσίας ή οποιοδήποτε νόμιμο έγγραφο. Το ίδιο ισχύει και για τους συγγενείς α ΄βαθμού.

Ραντεβού: 210 68 91 800, Ριζαρείου 3, 152 33

Πληροφορίες: 210 36 86 800.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet