Συνελήφθη 44χρονη καθαρίστρια για κλοπές σπιτιών
Κοινωνία

Συνελήφθη 44χρονη καθαρίστρια για κλοπές σπιτιών

Συνελήφθη 44χρονη Γεωργιανή καθαρίστρια η οποία έκλεβε σπίτια στα οποία εργαζόταν. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία της για να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες, καθώς είχε διαπράξει το ίδιο αδίκημα και στο παρελθόν.

Πρόκειται για την Ταμάρ Μακαίτζε η οποία εργαζόταν σε οικίες ηλικιωμένων και έκλεβε κατά συρροή. Προς το παρόν επιβεβαιώνονται δύο κλοπές χρηματικών ποσών σε Νέα Σμύρνη και Χαλάνδρι.

Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για το κλοπή οικίας στο Παλαιό Φάληρο και της είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας, η φωτογραφία της, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της.

Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η δημοσιοποίηση, διάρκειας μέχρι τις 15/09/2014, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην πληρέστερη διερεύνηση των εκκρεμών υποθέσεων, με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες που γνωρίζουν κάτι σχετικό να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών 210 8695532 και 210 8695533 και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 2106411111. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ασφάλειας, διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet