Συνεχίζεται απρόσκοπτα η στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου

Μέχρι τις τελευταίες ημέρες του 2020 συνεχίστηκε η παράδοση αγαθών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου από επιχειρήσεις, φορείς, συλλόγους και απλούς πολίτες, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μεταξύ αυτών ήταν ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και η Τοπική Οργάνωση Χαλανδρίου της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.).

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Δήμητρα Ξυδάκη συνοδευόμενη από το μέλος του Συλλόγου Κασσιανή Παπαδάκη επισκέφθηκαν τη δομή την προηγούμενη εβδομάδα και παρέδωσαν τρόφιμα για τους ωφελούμενους, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης Χαλανδρίου της Ν.Δ., τρόφιμα παρέδωσαν η πρόεδρος κ. Χριστίνα Πατρικάκου και η κ. Άννα Βυτινάρου.

«Η ανταπόκριση επιχειρήσεων, φορέων, συλλόγων, οργανώσεων αλλά και των συμπολιτών μας στο κάλεσμα για συνδρομή της δομής μας ξεπέρασε τη χρονιά που πέρασε κάθε προσδοκία. Ήταν πραγματικά συγκινητική και γενναιόδωρη. Θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι μας άκουσαν, μας συνέδραμαν για να μπορέσουμε με τη σειρά μας να στηρίξουμε τους 1.200 ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ευχή μας να εκλείψουν στο μέλλον οι δομές καταπολέμησης της φτώχιας. Σε μια κοινωνία με εργασία για όλους και επαρκή στήριξη των ευπαθών από την Πολιτεία δεν θα ήταν αναγκαίες. Μέχρι τότε “ευχαριστούμε” όλους εκείνους που κράτησαν ζωντανή την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες», καταλήγει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet