Σωματείο Εργαζομένων: Καταλήψεις και Γ.Σ. ενόψει… αξιολόγησης
Κοινωνία

Σωματείο Εργαζομένων: Καταλήψεις και Γ.Σ. ενόψει… αξιολόγησης

Σε αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκεται ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου ενόψει της εφαρμογής της πολυσυζητημένης αξιολόγησης των δομών και του προσωπικού των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ακολουθεί αναλυτική ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων, με ενημέρωση για τις ενέργειές του το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς και με τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων από τη Δευτέρα (30-6-2014) το πρωί, όπως αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Συλλόγου:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Σχετικά με το φλέγον θέμα της διαδικασίας έναρξης της υποτιθέμενης «αξιολόγησης» του προσωπικού ο Σύλλογος βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα για την ακύρωση και πλήρη κατάργησή της. Ήδη, είμαστε από τους πρώτους Συλλόγους στη χώρα που εξασφάλισαν την ομόφωνη συμφωνία του Δημοτικού Συμβουλίου αντίθεσης στην «αξιολόγηση» και συμμετοχής του Δήμου σε αυτή.

Ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες του Συλλόγου το τελευταίο διάστημα σχετικά με το θέμα αυτό:

3.6.2014: Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου. Ολοκλήρωση συλλογής των υπογραφών κατά της αξιολόγησης την Τετάρτη 4.6.2014.

4.6.2014: Παράσταση του συλλόγου μας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη ομόφωνης απόφασης μετά το αίτημα μας, η οποία δηλώνει την αντίθεση του Δήμου Χαλανδρίου στη δήθεν «αξιολόγηση» και την απόσυρση του σχετικού Νόμου (η απόφαση σας έχει ήδη σταλεί).

5.6.2014: Από την επόμενη κιόλας μέρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έως και σήμερα, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον δήμαρχο, αξιώνοντας την υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και έκδοση «εντέλεστε» του δημάρχου προς τον γενικό διευθυντή. Δυστυχώς με ευθύνη του δημάρχου αυτό έως σήμερα δεν έχει γίνει.

22.6.2014: Συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Σίμο Ρούσσο (θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση-ενημέρωση με τα θέματα που συζητήθηκαν).

24.6.2014: Συνεδρίαση μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου για τη λήψη απόφασης σχετικά με τον προγραμματισμό κινητοποιήσεων.

25.6.2014: Συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με τον δήμαρχο κ. Γιώργο Κουράση, τον γενικό διευθυντή κ. Μπαμπανιώτη και το νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Ρούσσο σχετικά με την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην «δήθεν αξιολόγηση».

27/6/2014: Από τις 8.00 π.μ., κατάληψη του γραφείου προσωπικού ώστε να μην αποσταλεί κανένα στοιχείο που αφορά στην εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τον επανέλεγχο της μετατροπής συμβάσεων αορίστου χρόνου (Αρ. Πρωτ.: ΔΙΠΙΔ/Β2/Δ/259/οικ. 15044/16-6-2014)

30.6.2014: Καταληκτική ημερομηνία αποστολής στοιχείων της ποσόστωσης που αφορά στην αξιολόγηση, καθώς και των στοιχείων που αφορούν στις συμβάσεις που έχουν μετατραπεί σε αορίστου χρόνου. Πραγματοποιούμε καταλήψεις από την έναρξη του ωραρίου στα γραφεία Προσωπικού, δημάρχου και γενικού διευθυντή για να εμποδίσουμε την αποστολή οποιουδήποτε σχετικού εγγράφου.

30.6.2014: Γενική Συνέλευση για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τον συντονισμό των κινητοποιήσεων μας. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Π.Δ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στις 13.30

Θα σας ενημερώνουμε με σχετικές ανακοινώσεις ανάλογα με την ροή των εξελίξεων και τις οδηγίες της Ομοσπονδίας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet