Σύλλογος «Αργώ» προς μαθητές: Τα καλύτερα είναι μπροστά σας
Κοινωνία

Σύλλογος «Αργώ» προς μαθητές: Τα καλύτερα είναι μπροστά σας

Ο Πολιτιστικός και Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου, με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, απευθυνόμενος στους μαθητές, σημειώνει:

Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινάτε τη Δευτέρα τον δικό σας αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, υγεία, δύναμη, αισιοδοξία κι εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, για να διεκδικήσετε μετά από πολύ κόπο και διάβασμα το μέλλον που ονειρεύεστε και προσπαθείτε.

Στη φετινή χρονιά συνέχισης της πανδημίας υποχρεωθήκατε να προσαρμοσθείτε σε άλλους ρυθμούς, να στερηθείτε εκτός από τις κατάλληλες συνθήκες εκπαιδευτικής προετοιμασίας,  τις εφηβικές χαρές της τελευταίας τάξης των σχολικών χρόνων, τις παρέες, τις εκδηλώσεις, τις εκδρομές.

Όμως είστε δυνατοί, κι αυτό που ποτέ δεν ξεχνάμε και παραμένει οδηγός για όλους μας είναι ότι είστε το αύριο και η ελπίδα του τόπου μας, ότι τα καλύτερα πρέπει να φροντίσουμε να είναι μπροστά σας!  

Παρά τις δυσμενείς αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ, που κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικές τις εξετάσεις, κλείνοντας τις πόρτες για πολλά περισσότερα παιδιά, μην ξεχνάτε ότι είναι μια στιγμή μόνο της ζωής σας, δεν κρίνεται η ζωή σας. 

Η επιτυχία στις εξετάσεις δεν σημαίνει αυτόματα επιτυχία κι ευτυχία στη ζωή. Το ίδιο ισχύει και για την αποτυχία. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα ανοίγονται νέοι ορίζοντες και νέες προκλήσεις. Η μόνη βεβαιότητα είναι ότι το μέλλον σάς ανήκει, αρκεί να το διεκδικήσετε!

Συγχαρητήρια στους καθηγητές που, παρά τις δύσκολες συνθήκες της σχολικής χρονιάς, ανταποκρίθηκαν στον εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό τους ρόλο, στηρίζοντας και προετοιμάζοντας τους μαθητές τους.

Καλή δύναμη σε όλες τις οικογένειες που όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας στήριξαν τα παιδιά στην προσπάθειά τους, στάθηκαν και θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα τους με αγάπη, στον αγώνα, στα όνειρα και στις φιλοδοξίες τους!

Καλή επιτυχία παιδιά, με χαμόγελο και αισιοδοξία ανοίξτε νέους δρόμους !

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet