Σ. Ρούσσος: Η αθλιότητα της Πόντου και Διομήδους και οι υποσχέσεις των ανευθυνο-υπεύθυνων!
Κοινωνία

Σ. Ρούσσος: Η αθλιότητα της Πόντου και Διομήδους και οι υποσχέσεις των ανευθυνο-υπεύθυνων!

Στο πρόβλημα – «αθλιότητα» στην Πόντου και Διομήδους, στο Πάτημα Χαλανδρίου, αλλά και στις ευθύνες όσων εμποδίζουν τον Δήμο να δώσει οριστική λύση με βάση τη μελέτη που έχει εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρεται ο δήμαρχος της πόλης.

Ο κ. Σίμος Ρούσσος, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, που συνοδεύει με ανάλογο φωτογραφικό υλικό, σημειώνει τις ενέργειες του Δήμου για προσωρινή αποκατάσταση «της αθλιότητας που ταλαιπωρεί δεκάδες συμπολίτες μας στην Πόντου και Διομήδους στο Πάτημα Χαλανδρίου εδώ και μια 20ετία», προσθέτοντας: «Θα αναρωτιέται κανείς γιατί μόνο 3Α και όχι ολοκληρωμένη ασφαλτόστρωση, κρασπεδόρειθρα, πεζοδρόμια, σχάρες ομβρίων, φωτισμός, όπως προβλέπει η πράξη εφαρμογής και η πρόσφατα εγκεκριμένη μελέτη του Δημοτικού Συμβουλίου».

Η απάντηση, σύμφωνα με τον δήμαρχο, βρίσκεται στον ίδιο λόγο «που η Περιφέρεια Αττικής αρνείται τη χρηματοδότηση του έργου, αξίας μόλις 900.000 ευρώ». «Ενώ το χαντάκι της Πόντου διευθετήθηκε εδώ και μια δεκαετία με έργο της Περιφέρειας, που εξέτρεψε τα νερά στον αγωγό της Αγίου Αντωνίου, ενώ στο Ρυμοτομικό και στην πράξη εφαρμογής δεν υπάρχει κανένα ρέμα, η Περιφέρεια και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν υπογράφουν ότι εκεί δεν υπάρχει ρέμα!!!» σημειώνει ο κ. Ρούσσος, συμπληρώνοντας:

«Οι πολίτες αγόρασαν και έκτισαν, με άδειες, σε εντός σχεδίου περιοχή, η Περιφέρεια ενέκρινε το σχέδιο ένταξης, έκανε το έργο εκτροπής των νερών και σήμερα αρνείται να δώσει έγκριση για το αυτονόητο: Να κάνει ο Δήμος το έργο του πεζόδρομου και των ομβρίων, που προβλέπει η μελέτη. Κάτι που θα άνοιγε τον δρόμο και για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου».

Και η ανάρτηση του δημάρχου Χαλανδρίου καταλήγει:

«Κατά τα άλλα, οι ανευθυνο-υπεύθυνοι δίνουν υποσχέσεις, διαδίδουν ψέμματα και νομίζουν ότι θα μεταθέσουν τις ευθύνες τους. Όλα στο φως λοιπόν για να δούμε ποιοι κοροϊδεύουν, υπονομεύοντας συστηματικά κάθε προσπάθεια της δημοτικής αρχής να λύσει αυτά που δημιούργησαν με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet