Τη γιορτή της Μητέρας τίμησε ο συνδυασμός Χαλάνδρι σε Δράση
Κοινωνία

Τη γιορτή της Μητέρας τίμησε ο συνδυασμός Χαλάνδρι σε Δράση

Με μια δράση υψηλού συμβολισμού, και πολλαπλών μηνυμάτων ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης και ομάδα συνεργατών του, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Χαλάνδρι σε Δράση, τίμησαν τη Γιορτή της Μητέρας, σήμερα το πρωί, Κυριακή 12 Μαΐου 2019, ανήμερα της γιορτής.

Στην πιο όμορφη γιορτή της Άνοιξης, στη Γιορτή της Μητέρας επέλεξαν να επισκεφθούν τρεις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, που εδρεύουν στο Χαλάνδρι και να προσφέρουν συμβολικά ένα τριαντάφυλλο στις γηραιές κυρίες που φιλοξενούνται στις μονάδες αυτές. Στα πρόσωπά τους ευχαρίστησαν, όπως επισημαίνει ο συνδυασμός, «τις μανάδες όλου του Χαλανδρίου, τις μανάδες όλου του κόσμου, απλά επειδή υπάρχουν, απλά επειδή ήταν, είναι και θα είναι για πάντα οι πιο σημαντικές γυναίκες στη ζωή του κάθε ανθρώπου».

Συγκεκριμένα, περιόδευσαν στις μονάδες φροντίδας: Relax Palace, Θάλπος και Καλλιστώ, με διακριτικότητα και σεβασμό στους κανόνες λειτουργίας τους.

Όπως επισημαίνει ο συνδυασμός, «η δράση εξέπληξε ευχάριστα τις ηλικιωμένες αυτές κυρίες, καθώς συγκινημένες οι περισσότερες ευχαρίστησαν τον Γιώργο Κουράση και την ομάδα του για την ανθρωπιά που επέδειξαν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα».

Εξίσου θετικά ήταν και τα σχόλια των υπευθύνων και του προσωπικού των μονάδων αυτών, οι οποίοι ζήτησαν να υπάρχει μια τακτική επικοινωνία με τις αρχές της πόλης, για διευθέτηση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, αλλά και για κοινές εκδηλώσεις που ενδεχομένως θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Ευχήθηκαν τέλος καλή επιτυχία στον Γιώργο Κουράση και την παράταξή του.

«Χαλάνδρι σε Δράση… Με το βλέμμα στα παιδιά μας!» τονίζει η παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet