Το Χαλάνδρι γιορτάζει με τα παιδιά και συγκεντρώνει τρόφιμα
Κοινωνία

Το Χαλάνδρι γιορτάζει με τα παιδιά και συγκεντρώνει τρόφιμα

Μία χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου (Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους). Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι όλοι οι κάτοικοι Χαλανδρίου με τα παιδιά τους.

Όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίων της πόλης. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Κοινωνικών Δομών Χαλανδρίου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί 362 οικογένειες (634 άτομα), το Κοινωνικό Φαρμακείο 319 άτομα και η Δομή Παροχής Συσσιτίων 220 άτομα. Στον Δήμο Χαλανδρίου το πρόγραμμα υλοποιείται από την Πορεία ΑΜΚΕ, σε συνεργασία με το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την ΕΠΑΨΥ, το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Γ. Κουρτέση και τον Δήμο Χαλανδρίου.

Μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σ΄ ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει:

  • «Ο Λαίμαργος Άγιος Βασίλης». Διαδραστικό παραμύθι από τη συγγραφέα και ιδιοκτήτρια του Παραμυθοχωριού, Μαρία Κλίνη.
  • «Χορωδία Ασπασία Κανατσούλη» και σύνολο εγχόρδων Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου.
  • Face painting από τον Όμιλο Εθελοντισμού του American Community School of Athens.
  • «Αισώπου Κόμιξ» από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος.
  • Φιλαρμονική Δήμου Χαλανδρίου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσεις στις 9:30 και θα τελειώσει στις 14:00, ενώ πλούσια δώρα, γλυκά και κεράσματα περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet